Dekoracije

Dekoracija doma ali poslovnega prostora je pomembna saj prostor polepšan s cvetjem, lončnicami in ostalim naravnim materialom daje vtis domačnosti in je prijeten. Prav tako si brez dekoracije ne moremo več zamisliti slavnostnega dogodka ali preproste vrtne zabave.

Svoje znanje in ideje posredujemo na delavnicah aranžiranja. Vse več vas je , ki si želite sami izdelat svoj šopek, venček ali aranžnaj. Mi smo tu, da vam pri tem pomagamo in vas na praktičen način naučimo te čudovite umetnosti.

Z našimi idejami in izdelki lahko vsak prostor oživimo in mu vdahnemo unikatno podobo.

loader
 • od Milena Knez, Tržišče

  Milena Mastnak je mojstrica na svojem področju. Zadevo obvladuje do potankosti. Ob pravem času izbere pravo temo, organizira delavnico. Vedno pripravi gradivo, materiale. Njene delavnice so poučne, zanimive. Tema je predstavljena transparentno, seznanjeni smo tako s teorijo kot s prakso. Po potrebi prejmemo pred izvedbo delavnice tudi pisno gradivo, ki nam pomaga za lažje sodelovanje na sami delavnici. Vedno je pripravljena tudi za dodatna pojasnila na vprašanja, ki ji jih zastavljamo tečajniki. Na osnovi pridobljenega znanja na njenih delavnicah si znamo sami pripraviti domača semena, sadike, potaknjence, naučili smo se cepiti drevesa, pridobili smo znanje o urejanju okolice doma in kraja… Iz tedna v teden smo tečajniki v pričakovanju njenega obvestila o novi, prihajajoči delavnici in temi, ki jo izbere in vedno se delavnice z veseljem udeležimo v velikem številu. Delavnic se udeležimo tečajniki vseh starostnih skupin, kar je še posebej razveseljujoče.

 • od Cveta Jazbec

  Hvala Milena za vse dobro in za znanje, ki ga deliš med nas navadne občane, si zelo dobra predavateljica, mi te cenimo in iskreno čestitamo.

   

 • od Maša Hrovat, Mokronog 

  Krasna oseba si, ki imaš poslanstvo, da dopolnjuješ druge: nam pomagaš z nasveti in dejanji, s svojimi delavnicami nam predstaviš svoj svet znanja in izkušenj, poskrbiš, da pozabimo na vsakdanjik, se sprostimo in preprosto uživamo v tej urici na teden. Hvaležna sem ti za vsak trenutek tvojega časa, ki nam ga nameniš, saj s svojim pristopom, voljo, odločnostjo in iskrenostjo navdihuješ vse okoli sebe. In saj veš: s tabo se imamo božansko 🙂