O nas

milena mastnak

Milena Mastnak – agronomka, vodja projekta.

Ljubezen do cvetja in rastlin je nekaj čudovitega, to želimo deliti z vami

Za Zeleni vrt sem se odločila zaradi želje po deljenju svojega bogatega znanja in izkušenj na drugačen način. Želim, da bo vsak vrt in dom s pomočjo mojih nasvetov lep in uporaben, poln pisanih barv, kvalitetnih in okusnih pridelkov in predvsem prostor za uživanje.

Vrtnarjenje mi je bilo usojeno saj sem bila rojena v vrtnarsko družino. Že od otroštva dalje uživam v vrtnarjenju in delu s cvetjem.

 

Mojca Žganec Metelkomojca metelko

K Zelenemu vrtu prispevam drugo mnenje in ga močno promoviram, saj verjamem, da nam samooskrba na vseh nivojih daje polno priložnosti, tako za ustvarjanje novih služb, izboljšanje našega zdravja in nenazadnje odnosov med nami, ljudmi, pa tudi odnosa z zemljo in naravo.

 

natasa rupnikNataša Rupnik

Ekipi Zeleni vrt sem se pridružila, ker verjamem v to filozofijo. Verjamem, da smo lahko bolj samooskrbni, da lahko kupujemo lokalno in sezonsko,… .lahko celo oblikujemo poslovni model po istih načelih. Filozofijo Zelenega vrta pomagam širiti tako, da sodelujem pri pripravi dekoracij na porokah, delavnicah na šolah, tržnicah in drugih dogodki.

 

 

Spremljajte nas na Facebooku