Predavanja in delavnice

Bogato znanje, ki smo ga pridobivali skozi daljše obdobje smo želeli prenašati na uporabnike, zato smo pričeli z najrazličnejšimi delavnicami. Rdeča nit delavnic je vrtnarjenje, samooskrba, različne dekoracije in zdravo življenje. Teme delavnic so prilagojene udeležencem, njihovim željam in potrebam ter seveda trendom in letnemu času.

Redne delavnice izvajamo trikrat tedensko in sicer ob torkih in četrtkih v Sevnici ter ob sredah v Tržišču.

Prijavo na delavnico prosim potrdite s klicem na: 040 777 233 (Milena) ali preko elektronskega sporočila na: milenamastnak@gmail.com.

Delavnice vrtnarjenja 

Na delavnici se naučite osnovnih veščin vrtnarjenja ter sozvočja z naravo. Potekajo na terenu oz so praktične narave, glede na sezono in temo.

Delavnice aranžiranja

Delavnice aranžiranja so praktične. Udeleženci se naučijo izdelovanja cvetličnih aranžmajev iz naravnih materialov. Delavnice so preko leta tematsko obarvane in tako sledijo željam in potrebam udeležencev. Več o preteklih delavnicah aranžiranja si lahko ogledate na naši Facebook strani Zelena Sevnica.

Sadjarske delavnice 

Te delavnice so občasne in jih izvajamo na terenu s strokovnjaki sadjarske stroke ( sadovnjak, drevesnica, vrt ). Udeleženci osvojijo osnovna znanja o sadnih vrstah, njihovi vzgoji, rezi in negovanju teh rastlin za dobro in dolgotrajno rodnost. Izvajamo tudi prilagojene delavnice za zaključene skupine izven ponujenih terminov.

Predavanja na temo zdravega življenja, samooskrbe, vrtičkarstva, hortikulture, ureditev vrta 

Predavanja so namenjena večjim skupinam, društvom, šolam in drugim. Izvajamo jih pri naročniku ali v lastnih prostorih.

 

Spremljajte nas na Facebooku