Storitve

Bi radi imeli lep vrt in veliko pridelkov, ali vsak teden svež šopek v vašem stanovanju?

Mi vam pri tem lahko pomagamo. Naučili vas bomo vrtnarskih in cvetličarskih veščin , vse ostalo si boste znali narediti sami.

Trudimo se , da so naše storitve drugačne, bolj pristne in seveda trajnostno naravnane.

Delavnice vrtnarjenja 

Na delavnici se naučite osnovnih veščin vrtnarjenja ter sozvočja z naravo. Potekajo na terenu oz so praktične narave, glede na sezono in temo.

Delavnice aranžiranja

Delavnice aranžiranja so praktične. Udeleženci se naučijo izdelovanja cvetličnih aranžmajev iz naravnih materialov. Delavnice so preko leta tematsko obarvane in tako sledijo željam in potrebam udeležencev. Vec o preteklih delavnicah aranžiranja si lahko ogledate na naši FB strani :Zeleni vrt

Sadjarske delavnice 

Te delavnice so občasne in jih izvajamo na terenu s strokovnjaki sadjarske stroke ( sadovnjak, drevesnica, vrt ). Udeleženci osvojijo osnovna znanja o sadnih vrstah, njihovi vzgoji, rezi in negovanju teh rastlin za dobro in dolgotrajno rodnost. Izvajamo tudi prilagojene delavnice za zaključene skupine izven ponujenih terminov.

Predavanja na temo zdravega življenja, samooskrbe, vrtičkarstva, hortikulture, ureditev vrta 

Kratek opis: predavanja so namenjena večjim skupinam, društvom, šolam in drugim.

Izdelava poročnih šopkov 

Poročni šopek je za vsako nevesto pika na i. Poročni šopek, naprsni šopki, lasni šopki , šopki za družice morajo izžarevat ljubezen. Skrbno izberem primerno cvetje in design in z mojo pomočjo je poročni dan za nevesto popoln.

Dekoracija porok in slavnostnih dogodkov

Potrudimo se, da vaš slavnostni dogodek zažari na vso moč. Izdelamo vam različne aranžmaje in spremenimo prostor v še prijetnejši.

Izdelovanje različnih cvetličnih aranžmajev 

V življenju nas cvetje spremlja praktično od rojstva do smrti.

Dekoracija prostorov ( novoletna, jesenska, ….)

Vsak prostor lahko postane lepši, bolj zanimiv in privlačen za obiskovalce, če poskrbimo za drobne detajle.

Svetovanje pri hortikulturni ureditvi

Včasih je za pozitivno spremembo v vašem vrtu dovolj že dober nasvet na terenu in vse ostalo lahko uredite sami. Spremembe so v vrtu stalnica.

Spremljajte nas na Facebooku